Varmeisolering af vvs-rør og ventilationsanlæg

Har du brug for at få udført professionel varmeisolering, så står vi hos Ahmisol klar til at udføre arbejdet. Vi har mange års erfaring som tekniske isolatører, og vi er blandt andet specialiserede inden for isolering af vvs- og ventilationsrør samt ventilationsanlæg.

Vi løser opgaver for både private og erhverv i Aarhus, Randers, Horsens og omegn. Skal vi også hjælpe dig med dit isoleringsarbejde? Vi udfører altid isoleringsløsninger i højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Hvorfor er varmeisolering nødvendig?

Varmeisolering af vvs-rør og ventilationsanlæg er nødvendig for at reducere varme- og energitab, da en rørisolering optimerer energieffektiviteten. En utilstrækkelig isolering kan også give anledning til, at der dannes overfladekondens, og det kan medføre en øget risiko for, at der dannes skimmelsvamp og mug.

Skal du bruge hjælp til et kommende projekt?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har mange års erfaring med isolering

For at udføre en korrekt og tilstrækkelig isolering er det nødvendigt at have en stor viden inden for området. Hos Ahmisol har vi mange års erfaring inden for varmeisolering, og vi tilbyder udelukkende skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine individuelle ønsker og behov.​

​Alt inden for
​teknisk isolering

Vi tilbyder forskellige slags inddækninger af bl.a. rør, tanke, kedler, ventiler og ventilation.​

Læs mere om teknisk isolering​

​Fremstilling og montering af puder til teknisk isolering

Hos Ahmisol fremstiller, sælger og monterer vi isoleringspuder til alle typer isoleringsbeklædning.

Læs mere om isoleringspuder

Brandisolering af forskellige typer materialer

Vi tilbyder altid kundetilpassede brandisoleringsløsninger, og vi prioriterer en tæt kundekontakt og en god dialog.

Læs mere om isoleringspuder

Skal vi hjælpe dig med din isoleringsopgave? Kontakt os i dag

Hvis du leder efter et isoleringsfirma i Aarhus, Randers, Horsens eller omegn, som er specialister inden for varmeisolering, kan du med stor fordel vælge at kontakte os. Vi har stor erfaring og viden inden for faget, og vi lægger vægt på at have en tæt og god dialog med vores kunder, så vi kan sikre de rigtige løsninger.

Ønsker du at indhente en pris på din konkrete opgave i forhold til varmeisolering, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Fokus på kvalitet og god service

​Ahmisol drives af teknisk isolatør Casper Ahm, som stiftede virksomheden i 2015. Hos Ahmisol er vi specialister i alle former for teknisk isolering og fremstiller vores egne isoleringspuder til bl.a. pumper og ventiler.

Telefon

26 74 54 24

E-mail

ca@ahmisol.dk 

Ahmisol V/ Casper Ahm – CVR: 37160814

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.