Isoleringspuder fremstilles og monteres

Hos Ahmisol fremstiller, sælger og monterer vi isoleringspuder til alle typer isoleringsbeklædning. Puderne er meget fleksible, og de kan nemt afmonteres, hvis der på et senere tidspunkt er behov for, at de bliver udskiftet.

Vi er en teknisk isolatør med mange års erfaring, og vi tilbyder flere forskellige isoleringsløsninger af højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi løser både opgaver for private og erhverv i Aarhus, Horsens og Randers, men vi kører også gerne forbi dig, hvis du har en opgave til os i et andet omkringliggende område.

Vi tilpasser puderne efter dine behov

Udformningen af puderne bestemmes ud fra dine konkrete behov. De tilpasses de dele, der har behov for isolering, og de bliver produceret i vores egen systue. Hos os er du altid sikret isoleringspuder i høj kvalitet, og som har en lang holdbarhed. De er fremstillet til at kunne holde til ekstreme temperaturer og er således en velegnet løsning for dig, der ønsker at undgå varmetab. 

Skal du bruge hjælp til et kommende projekt?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skræddersyede isoleringspuder

For at undgå varmetab er det meget vigtigt, at isoleringspuderne passer perfekt. Det er derfor, vi foretager opmålinger, inden vi fremstiller puderne til dig. Vi monterer dem derefter helt korrekt. De kan også nemt tilpasses allerede eksisterende isolering, hvis det ønskes. På den måde kan du opnå en fuldstændig skræddersyet isoleringsløsning, når du vælger at lade os stå for arbejdet. 

​Alt inden for
​teknisk isolering

Vi tilbyder forskellige slags inddækninger af bl.a. rør, tanke, kedler, ventiler og ventilation.​

Læs mere om teknisk isolering​

​Fremstilling og montering af puder til teknisk isolering

Hos Ahmisol fremstiller, sælger og monterer vi isoleringspuder til alle typer isoleringsbeklædning.

Læs mere om isoleringspuder

Brandisolering af forskellige typer materialer

Vi tilbyder altid kundetilpassede brandisoleringsløsninger, og vi prioriterer en tæt kundekontakt og en god dialog.

Læs mere om isoleringspuder

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring vores isoleringspuder, kunne du tænke dig at høre mere, eller har du en specifik opgave til os, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi er en erfaren isoleringsvirksomhed med speciale inden for teknisk isolering, og vi kan tilbyde dig en skræddersyet løsning med isoleringspuder, der matcher lige netop dine behov.

Fokus på kvalitet og god service

​Ahmisol drives af teknisk isolatør Casper Ahm, som stiftede virksomheden i 2015. Hos Ahmisol er vi specialister i alle former for teknisk isolering og fremstiller vores egne isoleringspuder til bl.a. pumper og ventiler.

Telefon

26 74 54 24

E-mail

ca@ahmisol.dk 

Ahmisol V/ Casper Ahm – CVR: 37160814

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.