Rørisolering af både varme og kolde rør

En bygnings tekniske installationer består af både kolde og varme rørinstallationer. De kolde rørinstallationer bruges blandt andet til brugsvand, industrikøl og komfortkøb, mens de varme rørinstallationer typisk bliver brugt til opvarmning af brugsvand og opholdsrum.

For at forhindre varmetab og kondens, og for at optimere energieffektiviteten, er det nødvendigt at få udført en effektiv rørisolering, og det kan vi hos Ahmisol hjælpe med. Vi er specialister inden for rørisolering og andre former for teknisk isolering, som vi udfører for både private og erhverv i Aarhus, Horsens, Randers og omegn. 

Skal du bruge hjælp til et kommende projekt?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Undgå varmetab og kondens og optimer energieffektiviteten

Når bygningens rørledninger er blevet isoleret korrekt, så vil du kunne begrænset dit varmetab, du vil sikre din bygning optimalt mod kondensskader, og du vil kunne opretholde den ønskede temperatur. 

Dermed vil du også kunne skabe et sundt indeklima, samtidig med at du vil optimere energieffektiviteten i bygningen. Det er både godt for miljøet og for din pengepung. Faktisk kan du aflæse en korrekt rørisolering direkte på din varmeregning. 

​Alt inden for
​teknisk isolering

Vi tilbyder forskellige slags inddækninger af bl.a. rør, tanke, kedler, ventiler og ventilation.​

Læs mere om teknisk isolering​

​Fremstilling og montering af puder til teknisk isolering

Hos Ahmisol fremstiller, sælger og monterer vi isoleringspuder til alle typer isoleringsbeklædning.

Læs mere om isoleringspuder

Brandisolering af forskellige typer materialer

Vi tilbyder altid kundetilpassede brandisoleringsløsninger, og vi prioriterer en tæt kundekontakt og en god dialog.

Læs mere om isoleringspuder

Skal vi hjælpe dig med din rørisolering?

Rørisolering er nemt at udføre, for eksempel med skum, og samtidig har det en meget stor effekt – både på indeklimaet, din pengepung og på miljøet. Lyder det som noget for dig, kommer vi gerne en tur forbi din adresse for at kigge nærmere på dit behov for isolering af rørene. På baggrund af vores eftersyn udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris.

Vi har mange års erfaring som teknisk isolatør, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores isoleringsarbejde, som vi udfører i højeste kvalitet. Vi prioriterer at have en tæt dialog med vores kunder under hele forløbet, således at vi kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning.

Fokus på kvalitet og god service

​Ahmisol drives af teknisk isolatør Casper Ahm, som stiftede virksomheden i 2015. Hos Ahmisol er vi specialister i alle former for teknisk isolering og fremstiller vores egne isoleringspuder til bl.a. pumper og ventiler.

Telefon

26 74 54 24

E-mail

ca@ahmisol.dk 

Ahmisol V/ Casper Ahm – CVR: 37160814

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.