Brandisolering af forskellige typer materialer

Har du brug for brandisolering i din virksomhed eller ejendom, og er du i den forbindelse på udkig efter en teknisk isolatør, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette isoleringsfirma. Hos Ahmisol har vi specialiseret os inden for teknisk isolering, og vi kan således også være behjælpelige i forbindelse med brandisolering.

Vi holder selv til i Aarhus, og vi løser derfor mange isoleringsopgaver for private og erhverv i vores eget lokalområde, men vi kører også gerne ud til kunder i Randers, Horsens og omegn, som har brug for professionel hjælp til rørisolering, brandisolering eller en anden form for isoleringsarbejde

Skal du bruge hjælp til et kommende projekt?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Der er forskel på brandisolering

Der er stor forskel på, om vi skal montere brandisolering i en bygnings bærende stålkonstruktion eller betonkonstruktion, eller om vi skal montere isoleringen mod varmeudvikling og flammer i ventilationskanalerne.

Vi tilbyder altid kundetilpassede isoleringsløsninger, og vi prioriterer en tæt kundekontakt og en god dialog højt, således at vi er helt sikre på, at vi har afdækket, hvad dine behov i forhold til brandisolering er. Uanset hvilken opgave du skal have udført, lægger vi vægt på altid at udføre isoleringsløsninger af højeste kvalitet, som lever op til dine ønsker og forventninger i forhold til brandsikkerhed.

Vi tager altid højde for, hvilke materialer der skal brandisoleres, da der er stor forskel på, hvad de forskellige materialer kan tåle. Nogle materialer kan for eksempel kun tåle høje temperaturer i en meget kort periode. 

​Alt inden for
​teknisk isolering

Vi tilbyder forskellige slags inddækninger af bl.a. rør, tanke, kedler, ventiler og ventilation.​

Læs mere om teknisk isolering​

​Fremstilling og montering af puder til teknisk isolering

Hos Ahmisol fremstiller, sælger og monterer vi isoleringspuder til alle typer isoleringsbeklædning.

Læs mere om isoleringspuder

Brandisolering af forskellige typer materialer

Vi tilbyder altid kundetilpassede brandisoleringsløsninger, og vi prioriterer en tæt kundekontakt og en god dialog.

Læs mere om isoleringspuder

Kontakt os og indhent en pris på din opgave

Uanset om du ønsker at få foretaget brandisolering af stål, beton eller noget helt tredje, så står vi til din rådighed. Vi udfører altid grundigt og professionelt arbejde i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på brandisolering, beregner vi gerne en skarp pris til dig.

Fokus på kvalitet og god service

​Ahmisol drives af teknisk isolatør Casper Ahm, som stiftede virksomheden i 2015. Hos Ahmisol er vi specialister i alle former for teknisk isolering og fremstiller vores egne isoleringspuder til bl.a. pumper og ventiler.

Telefon

26 74 54 24

E-mail

ca@ahmisol.dk 

Ahmisol V/ Casper Ahm – CVR: 37160814

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert hjælpe dig videre.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.