+45 26 74 54 24 ca@ahmisol.dk

Isoleringspuder

Fremstilling og montering af puder til teknisk isolering

Isoleringspuder

Hos Ahmisol fremstiller, sælger og monterer vi isoleringspuder til alle typer isoleringsbeklædning. Puderne er fleksible og kan nemt afmonteres, hvis de skal udskiftes.

Udformningen af puderne bestemmes ud fra dine konkrete behov. De tilpasses de dele, der har behov for isolering og bliver produceret i vores egen systue. Hos os er du altid sikret isoleringspuder i høj kvalitet og med lang holdbarhed. De er lavet til at kunne holde til ekstreme temperaturer.

Skræddersyede isoleringspuder

For at undgå varmetab er det meget vigtigt, at isoleringspuderne passer perfekt. Det er derfor, vi foretager opmålinger, inden vi fremstiller puderne til dig. Vi monterer dem derefter helt korrekt. De kan også nemt tilpasses allerede eksisterende isolering. På den måde kan du opnå en fuldstændig skræddersyet isoleringsløsning.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et tilbud på vores skræddersyede isoleringspuder, er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 26 74 54 24 eller skrive på mail ca@ahmisol.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.